به گزارش روابط عمومی ادارهکل بهزیستی استان کرمانشاه؛
در این نشست ضمن تبریک انتصاب مدیریت بهزیستی؛ موضوع تعامل و همکاری دو نهاد در زمینه حمایت، آموزش و تربیت دانشآموزانی با #نیازهای_خاص از جمله #معلولیت جسمی و ذهنی مطرح و مورد گفتوگو قرار گرفت.
در این نشست ضرورت توجه ویژه به شرایط تحصیلی و پرورشی دانشآموزان دارای #نیازهای_ویژه، بررسی روشهای حمایتی و تربیتی و همافزایی بین بهزیستی و آموزشوپرورش #استثنایی مطرح شد و طرفین بر لزوم تقویت امکانات، جلب مشارکت و اجرای دقیق برنامههای آموزشی و حمایتی برای این گروه خاص تأکید کردند.
مجید درویشی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، در این دیدار اظهار داشت: «بهزیستی همواره در کنار آموزشوپرورش استثنایی برای حمایت و #توانمندسازی #دانشآموزان با نیازهای ویژه خواهد بود.» او افزود: «ارتقاء کیفیت خدمات حمایتی و آموزشی به دانشآموزان دارای معلولیت، اولویت اصلی #بهزیستی استان است.»
همچنین مقرر شد که اقدامات مشترک در زمینه شناسایی دانشآموزان نیازمند، ارتقاء کیفیت آموزش و تسهیل شرایط تحصیل و توانمندسازی آنان در دستور کار قرار گیرد تا عدالت آموزشی و اجتماعی برای همه دانشآموزان محقق شود.
درویشی همچنین تأکید کرد: «با همکاری دوسویه، فرصتهای برابر آموزشی و پرورشی برای همه کودکان و نوجوانان ایجاد خواهد شد.»
برای پیوستن به کانال ادارهکل بهزیستی استان کرمانشاه در پیامرسان ایتا، اینجا را لمس کنید.












نظر شما